Dobro došli u Present

O nama

Nadomak Kalenićeve pijace, poslastičarnica Present već dve decenije neguje tradiciju brižljivo čuvanih kućnih recepata, pazeći na kvalitet svakog sastojka i posvećujući se podjednako svakom postupku u proizvodnji. U ovoj porodičnoj radionici, domaće torte i kolači svakodnevno prelaze put od kuhinje do tanjira, a dok oni omiljeni ostaju isti kao prvog dana, naši majstori neumorno isprobavaju nove teksture koristeći najfiniju čokoladu. Vitrina je neretko premala da smesti sve što je u ponudi: od sitnih kolača, preko svežih torti, pa sve do, recimo, porcije šnenokli; za posebne prilike, možete odabrati i naručiti cele torte, a zatim ih kod kuće pojesti u slast. U mirnom i toplom ambijentu vas tokom čitavog dana očekuju raznovrsni deserti. Kada su dani duži, i naša bašta na ćošku otvorena je do kasnijih časova, a u njoj ćete nesumnjivo sresti komšije - mušterije su tokom godina postale prijatelji koji se vraćaju po dobro poznate ukuse. Na uglu Njegoševe i Nevesinjske, mi stojimo zbog vašeg i njihovog poverenja.

Torte

Već dve decenije, od najkvalitetnijih sastojaka i po porodičnoj tradicionalnoj recepturi, pravimo vešto dekorisane torte jedinstvenog ukusa koje će svaki vaš događaj učiniti posebnim.

Kolači

Od najfinijih sastojaka, vešte ruke naših poslastičara svakodnevno stvaraju prepoznatljive i unikatne ukuse Present kolača. Naši kolači će uveličati vaša slavlja ili zasladiti svakodnevne trenutke.

Kontaktirajte nas

Tu smo za vas